Τρίτη 25 Φεβ 2020 01:22:52 μμ    
 
 
 
 
 


Σημαντικά Γεγονότα

Το Έργο
Δημαρχιακή Θητεία
Κοινωνικές Υπηρεσίες
Ποιοτικές Υπηρεσίες
Νέες Τεχνολογίες
Εθελοντισμός
Φυλακές
Εκπαίδευση
Περιβάλλον
Πολιτισμός
Αθλητισμός
 

Μήνυμα Στέφανου Χρήστου
   
 

                                                      
Φίλες & φίλοι,

Αγαπητοί συμπολίτες,

Μέσα σε αυτήν τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, έχουμε μπροστά μας μια νέα πρόκληση, μια μεταρρύθμιση ουσίας, μια αλλαγή υπέρ του πολίτη, υπέρ της συμμετοχής, υπέρ της Δημοκρατίας.

Ο «Καλλικράτης», ένα πάγιο πολύχρονο αίτημα όλης της Αυτοδιοίκησης αποτελεί πλέον ιστορική πραγματικότητα.

Η οικονομική κρίση πλήττει ανελέητα τα εισοδήματα, απειλεί την ποιότητα ζωής μας, υπονομεύει την ανάπτυξη κι υποθηκεύει το παρόν και το μέλλον των παιδιών μας.

Σε μια εποχή εξαιρετικά δύσκολη, όπως η σημερινή, δεν έχουν και καμία αξία και γίνονται επικίνδυνα τα κούφια και φτηνά λόγια, οι υποσχέσεις κι οι διακηρύξεις με τις οποίες προσπαθούν κάποιοι να εκμεταλλευτούν τη δίκαιη δυσαρέσκεια όλων μας στοχεύοντας στο θυμικό κι όχι στη λογική μας.

Σε αυτές τις αντίξοες συνθήκες χρειάζονται έμπειρα και σταθερά χέρια που γνωρίζουν τι σημαίνει Αυτοδιοίκηση και που θα κτίσουν το νέο θεσμό όντας στο πλευρό του Πολίτη.

Για την Αττική και τον Πειραιά διαμορφώνονται νέες συνθήκες που απαιτούν γνώση, εμπειρία, ιδέες & προτάσεις.

Η πορεία του Γιάννη  Σγουρού, ενός επιτυχημένου κατά κοινή ομολογία Νομάρχη και η θητεία μου στο Δήμο Κορυδαλλού επί 12 χρόνια εγγυώνται την υπευθυνότητα και την αποτελεσματικότητα που προϋποθέτει η προοπτική του νέου θεσμού της Αιρετής Περιφέρειας.

Σε αυτό το μέτωπο σας καλώ να συναντηθούμε, να δώσουμε τη μάχη μαζί, γιατί ο τόπος κι οι σκληρές σύγχρονες συνθήκες απαιτούν
άμεσες λύσεις χωρίς πειραματισμούς .

 

ΜΕ ΕΡΓΟ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ

 

Φιλικά

Στέφανος Γ. Χρήστου
Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά